Начало За нас

За нас

Девал Пакаджинг енд Кодинг ЕООД е водеща българска компания, специализирана в областта на етикетите, етикетните принтери, етикетирането на продукти , маркиращите принтери ,маркирането и продуктовата идентификация на стоки и продукти от всички области на индустрията.

Водени от принципа да предлагаме на своите клиенти ефективност, чрез надеждна техника с разумна покупна цена и скромни оперативни разходи, ние предлагаме решения за оптимизация при отпечатване на самозалепващи етикети, етикетиране на продукти, поставяне на срок на годност, партиден номер върху еденична (първична) опаковка, директен печат върху кашони.

Deval Packaging & Coding Ltd. е водещ търговец на самозалепващи етикети от различен материал, като хартия, картон, полиестер, PVC, метализирани,  предназначени за термотрансферен печат, както и етикети от термо-чувствителна хартия за везни. Също така предлагаме и пълна гама пълноцветни етикети изготвени по индивидуален проект според изискванията на всеки наш клиент.

Deval Packaging & Coding Ltd. е основен вносител на термотрансферни ленти, доставени от водещ европейски производител. Предлаганите от нас термотрансферни ленти са произведени по спецификациите и изискванията на всички познати марки термотрансферни принтери и маркиращи системи.

Ние в Девал Пакаджинг енд Кодинг сме фокусирани и върху транспортната опаковка като предлагаме цялостни решения за намаляване на разходите и автоматизиране на процеса на палетизиране, и опаковане на продуктите в кашони, като предлагаме на нашите клиенти машини за опаковане със стреч фолио,  запечатване  на кашони със самозалепваща опаковъчна лента “тиксо”, автоматично формиране на кашони и роботизирано палетизиране от водещия европейски производител.

Deval Packaging & Coding Ltd.  предлага пълна гама висококачествени допълнителни услуги, като пълен гаранционен и след гаранционен сервиз, доставка на оригинални резервни части, за предлаганите от нас продукти, така и за етикетните принтери на DataMax, CAB, Zebra, Citizen, експресни доставки, телефонна поддръжка за най-често задавани въпроси относно предлаганите от нас техника и  продукти.